sâmbătă, 13 februarie 2016

Lipstick NYX

Bună fetelor,

După cum ați intuit incă din titlu, astăzi vă voi povesti despre un ruj care mie îmi place mult. Este vorba despre NYX SOFT MATTE LIP CREAM.


Detalii produs: Produsul vine amblat intr-un tub din plastic.            
                  Cantitate: 8ml.         
                Termen de valabilitate: 18 luni de la deschidere.           




Este un ruj mat lichid cremos. Combinația perfectă dintre un ruj mat și un luciu de buze. Se găsește în mai multe variante de nuanțe, fiecare purtând numele unui oraș. Eu am ales nuanța ISTANBUL. Este o nuanță de roz prafuită, care mie îmi place foarte mult. L-am cumparat de pe site-ul MAKE-UP-SHOP.RO , împreună cu alte produse despre care vă voi vorbi pe viitor. Cred că se găsesc și în magazinele KENDRA.


Ce ne promite produsul: 
Soft Matte Lip Cream este mixul perfect dintre un ruj intens și un luciu de buze cremos. Un nou tip de pigment mătăsos, catifelat ce îți va mângaia buzele, și cu ajutorul căruia vei obține o finisare mată. Produs profesional de machiaj ce este extrem de durabil în comparație cu orice alt ruj cu textura mată, fiind și foarte hidratant în același timp.
Un produs hipoalergenic ce nu blochează porii și care este disponibil în nuanțe de rosu, nude sau roz.


Părerea mea: În primul rând are un ambalaj mic și draguț, pe care îl poți lua oricând și oriunde cu tine. Are un miros atât de dulce, cred că e vanilie, încât îți vine să îl mănânci. Când l-am aplicat prima dată pe buze, a fost o senzație super. Asemeni atingerii unei petale de flori. Este un produs foarte cremos, cu un finiș mat. Nu iți usucă deloc buzele, cum fac alte rujuri mate. Nu este foarte fluid, dar nici foarte dens, este perfect din punct de vedere al consistenței. Se aplică foarte ușor pe buze, cu ajutorul aplicatorului micuț și perfect pentru buzele oricui. Îți lasă buzele foarte catifelate, fără să se lipească între ele. Rezistă cam 3-4 ore pe buze.


Concluzie: Este rujul mat bun. Își merită fiecare bănuț desi rezistenta nu este una chiar foarte indelungata. Vă recomand cu drag acest produs.

Voi aveți vreo nuanță din această gamă? Ce produs NYX recomandați? 

Vă mulțumesc pentru vizita de azi. Până data viitoare vă urez să aveți parte numai de experiențe faine în ce privește produsele de îngrijire și înfrumusțare.
Pupici,
Beib

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu